Seminarji & delavnice

Mesečna regenerativna joga RELAX & RENEW

Mesečna regenerativna joga RELAX & RENEW

Regenerativna joga je naravno zdravilo proti stresu! Tako piše Judith Lasater Hanson, učiteljica joge in utemeljiteljica metode RELAX AND RENEW, v svoji knjigi z enakim naslovom.

Priložnost za srečanje s seboj

Živimo v svetu, ki je usmerjen v veliko aktivnost in nenehne ter hitre spremembe. Vrednota je delovanje in zunanja uspešnost, zato si pogosto ne vzamemo dovolj časa za sprostitev in umiritev. Regenerativna joga je poseben pristop v jogi, ki nas spodbuja k večji umiritvi in globinski sprostitvi. Posebnost vadbe je v tem, da ostajamo v joga asanah dlje časa, podprti z različnimi pripomočki.

Regenerativna joga nas uči, da se odpremo samemu sebi, svoji energiji in življenju.

Priporočamo vsakomur!


v Parinama joga centru, Cesta na Brdo 85

Srečanja vodi Céline Louis.

DATUMI NOVEMBER/DECEMBER 2018:
- Nedelja, 4. november 2018 / 19:00-20:30
- Nedelja, 18. november 2018 / 19:00-20:30
- Nedelja, 2. december 2018 / 19:00-20:30

Obvezna predhodna prijava na parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
 

Cena: 16 EUR
Delavnica: Zdrava in vitalna hrbtenica

Delavnica: Zdrava in vitalna hrbtenica

16. oktober. Vsako leto je to svetovni dan hrbtenice. Letošnji slogan je usmerjen v ozaveščanje pomena ljubezni do svoje hrbtenice.

To je povezano s sposobnostjo zavestnega čutenja in upoštevanje resničnih potreb svojega telesnega stebra, kar naša hrbtenica tudi je.

Zdrava hrbtenica je tista, ki je dobra prijateljica z močjo, vzdržljivostjo in gibljivostjo. Ob pravem trenutku in v obliki, ki je potrebna za določen gib ali položaj. Ker smo v sodobnem času toliko odtujeni od samega sebe, ni čudno, da so mišično skeletne bolečine v takšnem porastu. Kljub temu, da je medicina in sodobna znanost zelo napredovala, so bolečine (zlasti v ledvenem predelu) ene izmed najbolj trdovratnih in kompleksnih, kjer je tudi fizioterapija pogosto neučinkovita.

Glede na to, da sem sam imel zelo hude bolečine po končani športni karieri ter si z jogo najprej pomagal, potem pa tudi škodoval, lahko predstavim in poučujem tovrstni program s svojo osebno izkušnjo, ki dodatno temelji na znanju, ki izhaja iz joga terapije, somatike in sodobnih raziskav o zdravju hrbtenice.

Če želite spoznati osnovne principe dobre uporabe svoje hrbtenice, tako v gibanju kot mirovanju, se naučiti nekaj vaj za stabilizacijo in mobilnost, ter spoznate osnove psihosomatike hrbtenice (povezanost med telesom in čustvi) ste toplo vabljeni na dve urno delavnico Zdrava in vitalna hrbtenica.


Termin: sreda, 17. oktober 2018, 18:00 do 20:00

Lokacija: center Parinama

Uči: Blaž Bertoncelj

Cena: 40 € (v ceno je vštet DVD Zdrava hrbtenica v vrednosti 22 €, ki ga prejme vsak udeleženec delavnice)


Obvezna predhodna prijava na mail parinama.center@gmail.com ali telefon 030 66 55 44.

 

BREZPLAČNA meditacija z indijsko mojstrico Maayo Dhami

BREZPLAČNA meditacija z indijsko mojstrico Maayo Dhami

BREZPLAČNA MEDITACIJA Z INDIJSKO MOJSTRICO MAAYO DHAMI ob zvokih tibetanskih skled in gonga.

19. oktober 2018; 19:00-21:00 v centru Parinama

  • za vse, ki premagujete telesne ali čustvene ovire
  • tiste, ki ne najdete miru, vas muči nespečnost in razdražljivost
  • in one, ki vam pride prav nekaj vzpodbudne energije, da prebijete prvi led, česar koli že se lotevate.

Brezplačni uvodni dogodek, ki mu sledi pester program delavnic (tibetanske sklede in reiki), skupinskih in individualnih terapij, v času od 20. do 28. oktobra.

Več informacij o dogodkih najdete TUKAJ

KDO JE MAAYAA?
Maayaa je indijska holistična zravilka z dvajsetletno prakso, ki deluje v glavnem jogijskem središču – Rishikeshu v Indiji. Znanje je pridobivala pri velikih indijskih in tibetanskih mojstrih starih tehnik. V dolgoletni praksi je ozdravila tisoče kroničnih bolečin, bolezni in psihičnih motenj, ki so posledica čedalje večjega stresa. Svojo strast in znanje deli naprej preko seminarjev, tečajev in predavanj po celem svetu (redno gostuje v Ameriki, Avstraliji in Hong Kongu). V ta namen je ustanovila tudi »Mednarodno šolo holističnega zdravljenja MAAYAA«, ki izvaja različne programe starih indijskih tehnik zdravljenja.
Več o Maayi si lahko preberete na spletni strani https://maayaahealing.com/ 

ZDRAVLJENJE Z ZVOKOM TIBETANSKIH SKLED
Zvok ima veliko moč pri sproščanju napetosti, ki jih skladiščimo v umu in telesu. Splošno prepričanje velja, da zvok zaznavamo z ušesi, a realnost je, da zvok čutimo s celotnim telesom. Um in telo tvorita celoto, v kateri telo sledi umu. Medtem ko stare civilizacije poznajo zdravljenje z zvokom že tisočletja, je zdravilen vpliv zvoka na zmanjšanje stresa in globlje čutenje sebe sedaj tudi znanstveno dokazano. Ta starodavna tradicija doživlja v kombinaciji z znanstvenimi dokazi novo prebuditev po celem svetu.

INFO
Prijave obvezne na:
E: maayaa.slovenija@gmail.com
T: 031 338 934

VSTOPNINE NI!
Veseli bomo prostovoljnega prispevka, ki bo pomagal kriti stroške Maayinega obiska v Sloveniji.

SRČNO VABLJENI!
Trajanje: 19. oktober 2018; 19:00-21:00Cena: BREZPLAČNO
Seminar: Stres in izgorelost

Seminar: Stres in izgorelost

3-urni seminar: Stres in izgorelost
z dr. Tino Bončina in Blažem Bertoncljem

10. oktober 2018; 17:00 - 20:00 v centru Parinama