Zdrav in prožen vrat

Za življenje brez bolečin v vratu.

10-tedenski program ZDRAV IN PROŽEN VRAT

Začetek nove skupine programa: 6. februar 2019
Termin: SREDA 17:30 - 18:30
Lokacija: center Parinama, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

V novi sezoni vas vabimo, da se pridružite posebnemu programu za izboljšanje drže glave, odpravo napetosti v vratu in kroničnih bolečin v predelu vratu. Program temelji na učenju protokola za vrat francoske fizioterapevtke Blandine Calais Germain.

Spoznali bomo anatomijo vratu, uporabili enostavne samo-masaže, pasivne mobilizacije vratu za sprostitev napetosti in aktivne mobilizacije vratu za krepitev. Delali bomo na reorganizaciji drže telesa - položaj glave v odnosu s prsnim košem.

Program je primeren za vse, ki:
- preveč sedite in/ali ste pred računalnikom,
- veliko časa preživite pred pametnim telefonom,
- imate bolečine v vratnem predelu,
- imate kronične glavobole in/ali slabosti,
- imate forward head syndrome (glava nagnjena naprej),
- si želite nežne vadbe, ki temelji na anatomiji.

!Opozorilo: Program ni in ne sme biti nadomestilo za obisk pri zdravniku ali specialistu, še posebej če imate akutne bolečine in aktivne nevralgije rok. Ob vpisu v program nas morate obvestiti o morebitnih že prisotnih bolezenskih stanjih vratu in hrbtenice.

Prijava

Obvezna predhodna prijava na parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
Cena: 150 EUR
Céline Louis

Céline Louis

Program vodi Céline Louis, certificirana Balanced Body Pilates učiteljica iz Pariza, somatska gibalna pedagoginja in učiteljica joga terapije. V Sloveniji je edina osebna učenka svetovno priznane francoske fizioterapevke in učiteljice anatomije Blandine Calais-Germain.