CD

Obvladajte stres s sprostitvijo
(avdio CD, Devi, 2008)

13 EUR

Prekomerni stres poruši naše telesno, duševno in energijsko ravnovesje ter lahko povzroča veliko zdravstvenih težav. Na tej zgoščenki so predstavljene tehnike progresivne mišične sprostitve, tehnika 61ih točk in sprostitev z dihanjem. Ta zgoščenka je pravo darilo za vse tiste, ki želijo sami doma izvajati praktične in učinkovite tehnike, ki zmanjšajo vsakodnevni stres.

Z dihom do energije in miru
(avdio CD, Devi, 2008)

13 EUR

Ljudje ne pridobivamo energije le s hrano in sončno svetlobo, ampak tudi z dihom. S pravilnim načinom dihanja lahko izboljšamo zdravje, splošno počutje in umirimo um. Na tej zgoščenki boste spoznali vaje za zavedanje in prebuditev telesa in dihanja ter praktično spoznali različne faze diha, polno dihanje in spontani dih.

Pranajama - joga diha
(avdio CD, Devi, 2008)

13 EUR

Pranajama – poseben način diha in obvladovanja prane (življenjske subtilne energije) se v jogi uporablja tako za ohranjanje zdravja kot tudi za stik s samim seboj in duhovno rast. Na tej zgoščenki so predstavljene tehnike udžaji pranajama, čiščenje nosnic z zrakom, nadi shodanam pranajama ter tehnika koncentracije in meditacije.

NAROČILO

PRIJAVA NA NOVICE

© Parinama 2019