Menu

SONJA VELKAVRH

Že od majhnega sem imela veliko potrebo po gibanju. Celotno otroštvo in mladostništvo sem namreč preplesala. Z jogo sem se srečala v svoji zrelejši dobi in je zelo lepo sovpadla z mojim zanimanjem za modrosti iz vzhoda. Kot študentka politologije sem imela čas prebirati knjige o vzhodnih kulturah, religijah in filozofijah in spomnim se, kako zelo so me privlačile. Verjamem, da gre človeška evolucija naprej preko notranje osebnostne rasti vsakega posameznika. V kolikor ta izostaja, ljudje ostajamo na nivoju človeške živalskosti. Tu nam vladajo pohlep, egoizem, odvečni materializem in vse njihove posledice. Živimo v hitrem času, kjer smo zelo izpostavljeni vsem mogočim informacijam, katere pogosto na nas ne vplivajo dobro. Zato menim, da je še toliko bolj pomembno, sploh če želimo misliti in čutiti s svojo glavo in svojim srcem, da se znamo ustaviti, dnevno vzpostavljati stik s seboj in se spoznavati, rasti v smeri boljše različice nas samih. Verjamem, da smo v tem življenjskem procesu, z vsakim korakom lahko bolj svobodni in srečnejši.

 


Sem mamica dveh fantkov, po duši igriva, po izobrazbi resna. V življenju poskušam elementa igrivosti in resnosti vsakodnevno uravnovešat. Moji trije fantje in Joga mi pri tem zelo pomagajo.


Leta 2014 sem zaključila enoletni program za učiteljico joge (200 ur). Do leta 2016 nadaljujem z izobraževanjem v Parinama šoli Joga terapije. Svoje znanje predajam naprej na splošnih tečajih joge v Parinama in Devi joga centru, kar me zelo veseli in izpolnjuje.

  • 030 66 55 44
  • info@parinama.si
  • Parinama center Cesta na Brdo 85 1000 Ljubljana
  • Devi joga center Bobenčkova 4 1000 Ljubljana

PRIJAVA NA NOVICE

© Parinama 2019