Joga

Opis programov oz. v katero skupino joge naj se vpišem?

Joga 1

Joga 1

Program Joga 1 je namenjen začetnikom in tistim, ki si želijo bolj blagega ter počasnega pristopa k jogi. Naučili se boste osnovnih principov varnega in pravilnega gibanja, dihanja ter izvajanja jogijskih položajev (asan). Poudarek je tudi na rednem izvajanju globoke jogijske sprostitve ob koncu ure joge. Spoznali boste tudi osnove principe joga psihologije in filozofije, ki jo lahko uporabljate v vsakodnevnem življenju.

PRIJAVE: parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
Joga 1-2

Joga 1-2

Ta program je namenjen začetnikom in tistim, ki že poznajo osnove joge in si želijo več izzivov za svoje fizično telo. Osredotočali se bomo na razvijanje moči in fleksibilnosti v vseh osnovnih položajhih. Poleg tega boste spoznali tudi dihalne in sprostitvene tehnike ter osnove meditacije.

PRIJAVE: parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
Joga 2

Joga 2

Poleg variacij osnovnih položajev in tehnik joge bomo spoznali fizično in energetsko zahtevnejšo prakso asan, pranajame in meditacije ter krajše predstavitve različnih konceptov joga psihologije in filozofije. Program je namenjen tistim, ki so predhodno vsaj eno leto redno izvajali hatha jogo s primerno usposobljenim učiteljem.

PRIJAVE: parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
Joga 3

Joga 3

Program Joga 3 je fizično in notranje najzahtevnejši program pri nas. Poleg ponavljanja osnovnih tehnik joge se boste učili sofisticiranih in najtežjih joga asan, muder, band. Spoznali boste osnovna sporočila jogijskih tekstov, kot so Joga sutre, Bhagavad gita, Upanišade, ter klasične hatha joga tekste kot so Hatha joga pradipika, Gheranda Samhita in Šiva Samhita. V ta program se lahko vključite le s predhodnim dovoljenjem učitelja! Vsaka ura je drugačna in poglobljena (od fizično zahtevne ure do globoko meditativne in regenerativne prakse).

PRIJAVE: parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
Regenerativna joga

Regenerativna joga

Živimo v svetu, ki je usmerjen v veliko aktivnost in nenehne ter hitre spremembe. Vrednota je delovanje in zunanja uspešnost, zato si pogosto ne vzamemo dovolj časa za sprostitev in umiritev. Regenerativna joga je naravno zdravilo proti stresu in kroničnim mišičnim napetostim. Ta joga je poseben pristop, ki nas spodbuja k večji umiritvi in globinski sprostitvi. Posebnost vadbe je v tem, da ostajamo v joga asanah dlje časa, podprti z različnimi pripomočki.

PRIHAJAJOČI TERMINI: Nedelja 24.6. 2018 v Parinami ob 19:00 ter 22.7. in 19.8. 2018 v Parinami ob 20:00.

19:00 do 20:30

CENA: 16 EUR/obisk


OBVEZNE PRIJAVE: parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.
Joga vitalnosti

Joga vitalnosti

TEHNIKE JOGE IN SOMATIKE ZA VEČJO VITALNOST TELESA IN UMA


V programu Joga vitalnosti bomo izvajali specifične tehnike joge in somatike, ki najbolje vplivajo na pomlajevanje hrbtenice, povečanje osebne energije ter zmanjšanje negativnih posledic stresa.  Za vitalnost telesa je poleg gibljivosti potrebna tudi mišična moč ter vzdržljivost, zato bomo izvajali tudi prilagojene sekvence gibanja, namenjeni krepitvi pomembnih mišičnih skupin. Posebna pozornost bo namenjena tehnikam joge, ki vplivajo na vitalnost uma. Zaključili bomo vedno z enim od regenerativnih položajev joge.

 

PRIJAVE: parinama.center@gmail.com ali 030 66 55 44.

Joga Medeničnega dna

Joga Medeničnega dna

3 - tedenski program Joga medeničnega dna

Na 3 srečanjih se bomo povezovali z medeničnim dnom na bolj subtilen način. Uporabili bomo sekvence asan za
krepitev in sprostitev mišic medeničnega dna. S pomočjo tradicionalnih tehnik joge in drugih somatskih pristopov bomo uravnavali energijo prvih dveh čaker. 

JUNIJ 2018 : Ponedeljek 18.45 - 19:45
Datumi srečanj: 28.5., 4.6. in 11.6. 2018

Kje: DEVI joga center, Bobenčkova 4, Ljubljana.

Program vodi: Céline Louis
Cena: 48 € (3 srečanja)

Učitelji

Naša centra se lahko pohvalita z ekipo strokovno usposobljenih in jogi predanih učiteljev. Osebno več (deset)letno raziskovanje joge so nadgradili z uspešno zaključenim 200-urnim učiteljskim programom Parinama šole joge, s čimer so pridobili mednarodno priznan certifikat Yoga Alliance. Nekateri med njimi so opravili tudi nadaljevalni 500-urni učiteljski program, prav vsi pa se redno izobražujejo pri Blažu, ki nanje prenaša svoje bogato znanje, pridobljeno v najboljših joga šolah po vsem svetu.