Menu

POLONA ŠTEFANIČ

Po formalni izobrazbi sem univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in računovodkinja, vso svojo poklicno kariero pa sem zaposlena na področju socialnega podjetništva, kjer se ukvarjam z zaposlovanjem ranljivih ciljnih skupin.


Vedno sem se rekreativno ukvarjala s športom, saj obožujem gibanje in delo s telesom. Najljubši na seznamu so tek in treking, kar me povezuje z naravo in seveda joga, s katero sem se srečala že v času študija, kar sega več kot 20 let nazaj. Pred nekaj leti sem sprejela eno boljših odločitev v življenju in opravila izobraževanje pri Blažu ter uspešno zaključila najprej 400 urni program za učiteljico joge, kasneje pa tudi 100 urni program Subtilna in pozabljena učenja joge. Ves čas se redno izobražujem na različnih področjih, vse z namenom večjega zadovoljstva in zavedanja o lastnem življenju. 


Svoje znanje in izkušnje želim deliti z drugimi, saj menim, da smo drug drugemu največji učitelji. Rada imam naravo, živali, dobre knjige in filme, pa tudi tišino in samoto. Smisel bivanja vidim v poti srca, ki mu sledim, ne glede na vse.

  • 030 66 55 44
  • info@parinama.si
  • Parinama center Cesta na Brdo 85 1000 Ljubljana
  • Devi joga center Bobenčkova 4 1000 Ljubljana

PRIJAVA NA NOVICE

© Parinama 2019