MASAŽE

Masaže zmanjšujejo stres in povečujejo sprostitev.

masaža
različne masaže

INTEGRALNA TAJSKA MASAŽA

Integralna tajska masaža temelji na starodavni umetnosti zdravljenja, ki se je razvila pred 2500 leti na Tajskem. 

Vsebuje elemente joge, borilnih veščin, meditacije in ajurvedske medicine. Maser s pritiski na energetske sen linije in mišice ter s progresivnim odpiranjem sklepov spodbudi zdravilne procese telesa. Izboljšuje prekrvavitev, krepi telo in notranje organe, lajša bolečine ter ustvarja notranji mir.

S pomočjo integralne tajske masaže na nežen, a hkrati intenziven način sprostimo in umirimo telo in um, ter si na ta način pomagamo pri soočanju s stresom, zmanjšanju bolečine, izboljšanju telesne drže, poživitvi, povečanju gibljivosti naših sklepov, …

Maser se stranki pozorno posveti ter masažo prilagodi njegovim trenutnim potrebam. Tako integralna tajska masaža ni samo masaža, ampak postane pravo potovanje vase. Za izvedbo integralne tajske masaže se poslužujemo blazine, izvedemo pa jo na tleh, preko udobnih in lahkih oblačil.

Trajanje: 70 min
Cena: 55 EUR

ABDOMINALNA MASAŽA:
Chi Nei Tsang

Abdominalna masaža oz. Chi Nei Tsang je serija petih enournih masaž, s fokusom na detoksikaciji notranjih organov, vira našega zdravja in osebne moči. V vzhodnih kulturah trebuh od nekdaj obravnavajo kot druge možgane, dandanes pa tudi zahodna medicina temu pogledu pripisuje velik pomen. Trebuh je zelo pomemben center, v katerem se dogajajo zdravilni procesi. Čustva, stres in napetosti se pogosto nabirajo in zadržujejo v predelu okoli popka. To pa povzroči zastajanje energije Chi in posledično tudi bolezni.

Abdominalna masaža omogoči progresivno sprostitev napetosti in uči klienta enostavnih a učinkovitih tehnik za povečanje vitalnosti svojih notranjih organov. Ta tip masaže se izvaja neposredno na kožo. Je nežna in hkrati globoka, ter deluje na različnih plasteh trebušnega predela.

Abdominalna masaža je lahko v veliko pomoč v primerih čustvenega stresa in pri težavah s prebavo, cirkulacijo limfe ipd.

Trajanje: 60 min
Cena: 50 EUR

KOREJSKA METODA SPROSTITVENE MASAŽE​

KOREJSKA METODA SPROSTITVENE MASAŽE

Korejska sprostitvena masaža je sestavljena iz nežnih gibov, tresenja, zibanja udov in raztegov, kar omogoča globoko sprostitev okostja in sklepov. Telo se preko valov gibanja, ki jih prejema med masažo, sprosti vseh napetosti. Korejska sprostitvena masaža ima vpliv na človekovo osnovno strukturo. Omogoči nam vpogled v svoje omejitve in potenciale ter nas nauči biti v tem trenutku. Pomaga zmanjševati stres in nam daje prostor in čas za regeneracijo telesa ter obnovo energetskega sistema. Idealna je tudi za telesno pripravo športnikov. Masiranec je med masažo oblečen in leži na blazini na tleh.

Trajanje: 70 min
Cena: 50 EUR

Več o naši ostali ponudbi pa si preberite na domači strani.

PRIJAVA NA NOVICE

© Parinama 2019