DVD

Transformacija telesa in uma
(DVD, Devi, 2006)

20 EUR

Na tem DVD-ju vas učitelj joge Blaž Bertoncelj vodi v prilagojene prakse joge. Izbirate lahko med različnimi meniji: uvod v jogo, jutranja joga, joga zvečer, zdrava hrbtenica in joga za sprostitev.

Zdrava in vitalna hrbtenica
(DVD, Devi, 2013)

24 EUR

“Z veseljem sporočam, da je Luč sveta zagledal moj novi projekt – DVD ZDRAVA IN VITALNA HRBTENICA. V njem so predstavljene skrbno izbrane somatske in jogijske vaje (90 minut), ki preventivno in kurativno (po)skrbijo za življenje brez bolečin v hrbtenici. Poseben poudarek sem namenil varnim, somatskim vajam za sprostitev kronično napetih mišic hrbtenice. Manjši poudarek je namenjen tudi krepitvi globljih trebušnih in hrbtnih mišic. Prikazanim vajam dajejo avtoriteto in verodostojnost (dejansko učinkovitost) ne samo moje 24 letno praktično izvajanje in teoretičen študij joge in somatike, temveč tudi priporočilo tega DVD-ja s strani berlinskega ortopeda in fizioterapevta, dr. Günter Niessena. DVD, tako kot moja učenja, je namenjen mednarodnemu trgu, zato je DVD izdan v treh jezikih (slovensko, angleško in francosko).”

Blaž Bertoncelj

Zavestne vaje za nosečnice
(DVD, Devi, 2013)

22 EUR

Nosečnost je fizično in energijsko posebno življenjsko obdobje za vsako žensko. Skrb za dobro počutje in vitalnost je zelo pomembna v tem obdobju. DVD Zavestne vaje za nosečnice predstavlja holističen pristop do dobrega počutja s pomočjo različnih tehnik in vaj. Predstavljene so skrbno izbrane vaje iz pilatesa, joge in somatike. S kombinacijo le-teh boste lahko povečale moč telesa in jasnost uma ter sprostile odvečno napetost. Izbor tehnik vam bo pomagal razviti dinamično ravnovesje med aktivnostjo in pasivnostjo. Pilates vaje bodo okrepile mišice trupa (močne mišice tega dela telesa preprečujejo bolečine v hrbtenici), jogijski dinamični položaji bodo okrepili mišice rok in nog. Regenerativni statični položaji iz joge pa vas bodo vodili v globinsko sprostitev. Poseben in pomemben del tega programa je desetminutna sekvenca za zavedanje, krepitev in sprostitev mišic medeničnega dna. Predstavljena je tudi kratka sprostilna masaža za pare, ki izhaja iz tradicije tajske masaže ter gibalna sekvenca namenjena vam in otročičku znotraj vas.

PRIJAVA NA NOVICE

© Parinama 2019