DUNJA BERTONCELJ

»Edina stalnica v življenju je sprememba-transformacija!«

Kdo smo, od kod prihajamo in kam gremo, so bila vprašanja, ki so jo spremljala že iz otroštva. Odgovore je iskala v simfoniji zvokov v naravi, s katero se je vedno z lahkoto uglasila. Razodetje je prišlo v odraslem obdobju, v globoki meditaciji, v stiku s kozmično zavestjo. Svoja znanja, izkušnje, razumevanje in vedenje radostno deli z drugimi, kar je smisel njenega življenja.

Zaključila je Višjo zdravstveno šolo Univerze v Ljubljani in podiplomski študij pedopsihiatrije na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. V Zdravstvenem domu Ljubljana je delala kot svetovalka za zdravstveno vzgojo odrasle populacije.

 

Zaključila je štiriletni študij Duhovne univerze na Centru za duhovno kulturo v Ljubljani. Po tem študiju se je daljše obdobje izpopolnjevala in profesionalno delovala na področju dopolnilnega zdravljenja kot prano-terapevt v Inštitutu Essentia, Ljubljana. Vodila je delavnice o nevidnih svetovih energij in delavnico o devah, vilah ter angelih. Je avtorica več strokovnih člankov v reviji Aura. Predavala je tudi na simpoziju Društva medicinskih sester o komplementarnem zdravljenju. Zaključila je usposabljanje pri dr. Ericu Pearlu (ZDA) za zdraviteljico ponovne povezave in osebne ponovne povezave. Jogo prakticira že daljše obdobje in je bila inicirana v vse stopnje krija joge v Ananda centru v Asissiju (Italija), kjer se tudi stalno dodatno usposablja. Končala je je dvoletni program za učitelje joge v Parinama šoli joge.

Prevedla je knjigo Paramhamse Joganande: »Kako biti vedno srečen?«.

Je vodja meditacijske skupine po izročilu Paramhanse Jogananade v Sloveniji.

Sedaj deluje v Devi in Parinama joga centru, kjer vodi tečaje meditacije, radža joge, hatha joge in sodeluje v Parinama šoli joge. Izvaja tudi zdravljenje s ponovno povezavo.

Izobraževanja

1989-1993: Duhovna univerza v Ljubljani,

2002: tritedenski intenziv za učitelje meditacije in energijskih vaj v Anandi, Assisi, Italija,

2002-2017: vsakoletno izobraževanje v Ananda Assisi po izročilu Paramhamse Jogananade in Swami Kriyanande (J. Donald Waters) in iniciacije v vse stopnje kriya joge,

2003-2005: 400-urni program šole za učitelje joge (Devi joga center),

2004, 2006: dvotedenski intenziv Ananda joge v Italiji,

 

2011: certificirana zdraviteljica ponovne povezave in osebne ponovne povezave po metodi dr. Eric Pearla (I., II in III. stopnja).

PRIJAVA NA NOVICE

© Parinama 2019